Why do I need Christmas presents when I already have you?

Wiiiieee god jul på er kära läsare!! Idag vaknade jag på gott humör då jag visste att det är julafton idag. Älskar verkligen julen, stämningen, atmosfären, musiken och allt som har med jul att göra! Det är så mysigt och jag är verkligen en mysmännika! Så den här tiden på året passar mig perfekt! Om man bortser från snön och kylan vill säga, haha! Hade dock fram till i morse inga julkänslor alls och det kändes verkligen inte som jul, men nu när julafton är här, presenterna redan öppnade, massa mys med familjen, härlig musik och bra program och filmer på tv, ja då känns det verkligen som jul! Mys mys!
 
Jag vet att jag inte har skrivit på väldigt, väldigt länge och det har hänt massa sen dess! Jag har överlevt jordens undergång bland annat, det som har tjatats så mycket om! Och innan dess har jag även överlevt 12-12-12 12:12 också, I'm a survivor! haha. Ne men det har hänt massa saker, men inga jag vill sitta och skriva om nu inte. För nu ska jag få njuta lite till av denna mysiga dag innan jag måste sätta mig med plugget! God jul!
 

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla människor glädjas att fira få advent.

Yey, det är första advent idag! Åh så himla mysigt det är med tända ljus, jag bara älskar det! Därför jag är lite extra förtjust i advent också! Så himla mysig stämning då och ljus som lyser upp vinterns mörker! Idag var det dock så himla fint väder! Ja, om man bortser från kylan då, hela -13 grader, men soligt och fint var det i alla fall. Solen som lyste upp snön och vinterns hittlls ljusaste dag, underbart fint! Julgranen är framme nu också och vi började klä upp den, men den är långt ifrån klar. Blir nog att fortsätta med den lite senare!
 
Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Är ledig imorgon så behöver inte stressa för att hinna med tåget tillbaka hem idag. Det får jag göra imon istället! Ser inte framemot att dra resväskan i denna djupa snön! Men det är sånt som jag får ta. Har pluggat en väldigt liten stund också, men har svårt att koncentrera mig. Så får ta en liten paus nu, äta lite och förhoppningsvis ta tag i det senare i så fall!
 
Glad första advent!
 

Everything passes, but nothing entirely goes away

Då var den här. Årets sista månad. 2012s sista månad. Jag kommer fortfarande ihåg nyår, jag kommer till och med fortfarande ihåg nyår mellan 2011 och 2012! Tiden går galet snabbt att att det är sjukt! Dagarna, timmarna, minuterna och sekunderna glider förbi och det är knappt att jag hinner med längre. Helt plötsligt står man där och ska göra ännu en tenta. Eller så står man där och firar sin födelsedag. Och det närmaste är ju julen och nyår! Utan att man vet ordet av så sitter man snart där på julafton och firar jul!! Var det inte jul nyss? Tydligen inte, haha. Men ja, min poäng är att det går fooooort, för fort ibland!
 
Men jag har inget emot julen, jag har inget emot nyår och absolut inget emot jullovet och julmyset det bringer med sig! Jag skulle verkligen behöva ett lov nu! Bara ta det lugnt, inte göra något i nån vecka. Ta det lugnt och rensa tankarna helt enkelt. Det har varit sååå mycket de senaste dagarna. Så mycket med allt att jag bokstavligen skitit i allt som har med min vardag att göra. Umgås inte lika mycket familjen längre och spenderar inte lika mycket tid på mina studier som jag borde göra och som jag gjorde förut. Det är så mycket i tankarna och en viss person som nästan tar all min tid. Men jag har bestämt mig att det måste få ett slut snart. Såhär kan jag inte ha det längre. Men vi får se när jag vågar att släppa taget! Hoppas bara att det är snart..
 
Tumblr_med8gaqhed1rpx41xo1_500_large
Please be good to me!

RSS 2.0