Friday I'm in love

Dagen började inte alls så bra. Det hade regnat under natten så på morgonen var det kallt och fuktigt i luften och värst av allt var alla maskar som hade kommit ut! Jag kunde knappt gå, dom fanns verkligen överallt! Och jag som hatar maskar, kan inte rå för det, jag bara gör det. Tycker att dom är så äckliga.. i alla fall, bussen kommer och jag kliver på för att mötas av en fet kamera framför näsan på mig som knäpper kort.. antar att det var någon satdsfotograf eller något, men hatar det ändå.. och på morgonen.. nej usch! Sedan kommer jag på att jag hade glömt plånboken hemma med alla pengar och alla kort. Det byttede att jag varken skulle få i mig lunch eller komma in till mitt skåp då passerarkortet låg i plånboken.. men det var bara att bita ihop och fortsätta mot skolan.. fanns liksom inget annat att göra... När jag väl var i skolan kommer jag på att jag hade glömt boken som behövdes för att jag skulle göra plugget inför labben.. fick hoppas på att min labpartner hade gjort det vi skulle göra, men icke.. han hade inte heller gjort det.. inte min dag eller?

Men som tur är vände det sen. Väl på labben visade sig att det inte var så allvarligt att vi inte hade gjort det vi skulle utan fick göra det på plats, visst tog det tid, men det fick vi ta. Fick sen till lunchen låna pengar av en vän, så det löste sig också coh fick veta att jag klarade två prov också, så äntligen fick jag lite goda nyheter. Och toppen på allt det där, fick jag se och prata med en person som jag hade saknat och längtat efter. Och det gjorde min dag.

Har sen jag kommit hem tittat på tv och bara tagit det lungt. Tänkte ha en pluggfri fredag vilket också kommer bli så. Jag kanske ska ta och titta på hockeyn för en gångs skull. Jag är dock inte så förtjust i hockeyn!

Tumblr_lkuhuknulr1qffjtpo1_500_large


Kommentarer
Postat av: Sofia [fotoblogg]

Svar: Tack så mycket! Ja, jag redigerar mina bilder :)

2012-05-11 @ 20:35:46 - http://sofiabjorkesjo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0