Quédate Conmigo

Ja jag vet att det var evigheter sen jag skrev sist men jag har mina ursäkter. Det handlar inte om att jag inte suttit vid datorn, tvärtom jag har faktiskt suttit en hel del och tittat på glee, surfat runt osv. Men anledningen till att jag inte har uppdaterat är att för det första så har jag begränsad surfhastighet så nätet är hur segt som helst, tar evigheter tills en sida laddas helt klart. Och sen även att jag helt enkelt inte riktigt har haft lust till att skriva nåt.

Idag har jag i alla fall skrivit en av de två sista tentorna för detta år och imorgon skriver jag den andra. Det gick inte så bra med denna som jag hade hoppats och trott på så jag blev riktigt besviken. Och det hela gör det inte bättre när mina föräldrar uttrycker sig tydligt med hur besvikna de är på mig när det inte går bra på en tenta.. och hur mycket jag än pluggar så tycks det vara för lite.. usch vilken ångest!!! Har redan en omtenta till sommaren så hoppas verkligen att jag klarade mig idag och att jag kommer att klara mig på morgondagens tenta. Jag vill verkligen inte spendera hela sommarlovet med att plugga. Men man får hoppas på det bästa.

För övrigt kom jag hem så blöt som om jag hade tagit en dusch av all regn. Jag och en vän stod och beställde mat på McDonald's när hon plötsligt sa att jag skulle titta ut och det jag såg va inte riktigt trevligt. Regnet verkligen öste ner med såna där stora regndroppar som ibland gör ont. Men nu är jag i alla fall hemma med torra kläder och tort hår, skönt! Måste nu ta och fortsätta plugga, håll tummarna att det kommer gå bra imorgon, för det behövs verkligen!!!


Ps. jag är helt kär i den här låten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0