The secret of life is not to do what you like, but to like what you do.

Äntligen är min efterlängtade fredag här! Och den har varit ganska bra hittills. Vaknade imorse och tittade på termometern imorse som visade hela 32 grader (?!). Sen insåg jag att det måste va på grund av att solen direkt lyser på den som den visar så hög temperatur. Men varmt är det ändå, tror att det är runt 24 grader. Så skönt! Äntligen är sommaren här!! Men man vet aldrig med Sverige-vädret. Ena stunden kan det vara sånt här väder för att i andra växla och regna och bli kallare.

Dagen startade dock inte så bra. Har inte fått sommarjobb så var tvungen att ringa till socs för försörjningsstöd under sommaren och då visade det sig att jag måste gå en kurs under hela sommaren, från juni till august, för att få försörjningsstöd. Kommer inte bli kul att vara bunden till en kurs under sommaren men är man tvungen så är man. Så nu väntar jag på en kallelse till ett informationsmöte och i sommar drar kursen igång.

Satte sedan igång med pluggandet och nu är jag klar med det också. Kvar är bara lite repetition och så, så är jag sen förhoppningsvis redo för proven! Sitter nu här och tänkte ta och kolla på ett avsnitt av Glee och sen blir det min favoritserie på tv, TVD! Älskar fredagar!

Aa80764a5d4e0bf11ef45b109fe8e3af_view_large

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0