Ny kurs, nya tag.

Eller rättare sagt ny delkurs då den här kursen är indelad i två och vi är på den andra just nu. Visst är det kul att vi håller på och pluggar något nytt så att man inte bara pluggar på ett och samma ämne hela tiden och det blir långtråkigt, men det känns ändå som om been there, done that liksom. Det är alltid samma gamla visa när man väl ska ta tag i pluggandet, inget förändras ju, man bara sitter och pluggar. Det enda som skiljer sig är det man pluggar till. Och det är så himla jobbigt när man kommer hem vid 15-16 helt utmattad då man började klockan 8 på morgonen vilket innebär att man vaknade klockan 6. Usch usch usch. Men nu tänkte jag sluta klaga och gå och plugga! Snälla ge mig motivationen och orken!!
 

Var nöjd med allt som livet ger, och allting som du kring dig ser. Glöm bort bekymmer, sorger och besvär!

Ja du Baloo, om det bara vore så enkelt! Tiden rinner iväg för varje sekund som går och jag har inte ens börjat lära in allt som ska kunnas till tentan på tisdag. Ångest, stress och dåligt samvete! Försöker hitta motivationen hela tiden och när jag väl sätter mig och ska plugga så varar det i typ 10 minuter, max, innan jag ger upp igen. Det är inte så att det inte är interessant men det är så svårt att ta till sig när man inte är så motiverad och vill göra annat än att plugga. Men måste man så måste man. Jag menar jag har ju inte världens tid på mig att lära mig allt så det är bara att bita i och fortsätta plugga in. Eller det är i alla fall det jag försöker övertala mig själv till. Det är inte alltid det funkar dock. Och mer stressad blir när jag tänker på redovisningen inför klassen imorgon som jag också ska kunna utantill! Gaahh när tar eländet slut??!!
 
Cloud-rain-sky-stay-strong-storm-favim.com-344541_large

Someone to love

Idag har det varit en upp och ner dag. Började med en sovmorgon vilket som ni förstår tillhör den positiva sidan, men väl i skolan så snackade alla om den föregående tentan och den kommande tenta och hur mycket ångest dom har och hur svåra tentorna är, och jag pallade verkligen inte!! Fick världens ångest och har det fortfarande, dessutom har jag dåligt samvete att jag inte pluggade till tentan idag utan spenderade lite tid på donken med några vänner efter skolan och när jag väl kom hem så hade jag grupparbetet som väntade och som jag var tvungen att göra. Usch och fy! Men en till positiv sak hände och det är att jag och min labpartner fick godkänd på den där lååånga rapporten som jag har skrivit om några gånger, så det var verkligen en lättnad. Och när vi ändå är inne på laborationer så gjorde jag tydligen ett misstag när jag bad om att få byta labpartner till den kommande kursen eftersom den jag var med från början är tydligen jättesnäll och duktig. Men till mitt försvar kan jag säga att jag inte känner denna person i fråga och trodde att det var någon annan, och dessutom hamnade jag med en vän, så det får bli min tröst! 
 
En till sak som får trösta mig är ett avsnitt av gossip girl innan jag går och lägger mig, och dessutom är jag helt kär i nedstående låt! Och med det säger jag godnatt!
 
 

Höstfotografering

Var ute på ett litet ärende tidigare idag och på vägen hem kunde jag inte låta bli att ta några bilder med mobilen. Så underbart fint är det ute och särskilt när solen lyste tidigare också! Här kommer i alla fall två bilder!
 

It's going to be worth it.

Just nu sitter jag och letar allt som kan motivera mig till att plugga. För idag är det nämligen en sån där dag som jag inte alls känner för att plugga. Tycker att det jag pluggar på är tråkigt, för mycket och då går det helt enkelt inte heller in, vilket jag vill att det ska göra. Jag vill kämpa nu så att jag kan luta mig tillbaka och njuta senare, men det är så jäkla svårt när motivationen inte finns där och det är inte heller det lättaste att hitta något som kan motivera en. Hur som helst har jag alltid tyckt om citatet ''It all will be worth it in the end'' och på något sätt har det alltid motiverat mig. Så jag får nöja mig med det så länge!
 

Vad gör du nu för tiden? Varför hör du aldrig av dej? Det var alldeles för länge sen vi sågs.

Ja, det var alldeles för länge sen jag skrev något inlägg. Har ju inte ens skrivit ett inlägg överhuvudtaget denna oktobermånad. Och det har hunnit hända en del.. men ändå inte, på något sätt. Tentan är över och en ny är på gång, laborationsrapporten har vi fått tillbaka och som jag hade förväntat mig finns det saker att rätta i den, men annars har vardagarna bara flytit på som vanligt. Plugg, tv, och dator är som står på schemat nästan varje dag. Hinner knappt umgås med familjen och jag är ändå hos dem denna vecka eftersom vi inte har några föreläsningar. De jobbar och går i skolan och jag har mitt plugg att sköta. Ja, så ser det ut. Tråkigt, jag vet, men på ett sätt har man vant sig vid såna vardagar nu att det inte går att gnälla på.
 
Annars önskar jag att jag hade tiden och kameran till att gå ut på några fotorundor i detta härliga höstvädret. Jag älskar verkligen hösten (bortsett från regnet och kylan). Den är på något sätt en lugnande och kanske till och med romantisk årstid som faller mig i smaken. Underbara härliga färger och särskilt när solen lyser, nästan så att man blir förälskad bara pga det! Så ja, jag önskar verkligen att jag kunde gå ut och fotografera, skulle vara toppen som omväxling mellan allt plugg! Men i nuläget kan jag tyvärr inte. Får nöja mig med fina bilder från google som den nedan som jag förälskat mig i på första ögonkastet! 
 

RSS 2.0