I'm fine. I'm just not happy.

Rubriken sammanfattar pretty musch hur det är med mig för tillfället. Gårdagen var så usel att jag inte ens hade lust att skriva om den och få ut allting. Dåliga saker drabbade inte bara mig utan mina nära och kära också, att det i sin tur drabbade mig med, plus de saker som hände mig direkt. Som tex en underkänd tenta.. igen.. jag hade förväntat mig resultatet och blev inte ett dugg förvånad när jag fick det, men ändå kan man inte låta bli och bli besviken på sig själv. Detta innebär att jag även denna sommar inte kommer kunna få ha fullt ledigt. Visst, vissa kanske tycker att jag får skylla mig själv som inte pluggar så mycket, men seriöst, hur kan man plugga när man inte har lust till det? Hur kan man hitta lust och motivation? För tro mig, jag vill inget hellre än hitta motivationen som jag hade tidigare i höstas och klarade alla mina tentor. Men att säga att det är svårt att hitta lusten och motivationen, är det det minsta man kan säga. Nu har jag tenta på måndag igen och det känns inte alls bra.. ne fy, det går inte bra just nu, inte ens i närheten.. 
 

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra.

Nu när det har varit dagar där man känt sig djupt nere, inte orkat med något och bara struntat i allt på grund av alla problem, all stress och alla saker som går emot en hela tiden, så känns en sådan här dag mer uppskattat än någonsin. Vädret är underbart, jag mår bra, jag har lust till all plugg och tentan nästa måndag, och jag känner mig bara allmänt bra. Det har egentligen inte hänt något särskilt, men som jag skrev så uppskattas minsta lilla uppgång efter så många nedgångar. Så jag tänker bara njuta av denna vårdag och hoppas den fortsätter vara bra och förhoppningsvis bättre. Det är underbart att känna sig glad! 
 
Large

Ever has it been that love knows not its own depth until the hour of separation.

Sitter och lyssnar på låten nedan och spelar candy crush saga på facebook medan regnet faller oavbrutet ner och smattrar mot fönstret. Det har inte varit några lätta dager de senaste dagarna. Många tårar har fallits och jag har varit nära på att få känna på va ett brustit hjärta verkligen innebär. Vad det innebär att förlora den man är fullständigt kär i, på bara några minuter. Men samtidigt har kärleken mellan oss aldrig varit starkare. Bara tanken på att vi kunde ta oss igenom något så stort och svårt och inte ge upp varandra och lämna varandra, får mig att falla ännu mer och bli mer kär än någonsin. Ärligt talat kan jag inte se hur vår kärlek kan någonsin ta slut. Det känns verkligen som om inget kan komma emellan oss. Den där känslan.. vi mot världen.. har blivit verklighet. Förstår inte hur något så underbart och som känns så himla rätt, kan samtidigt vara förbjudet och så fel.. hur kommer det här att sluta?
  

Truly, madly, deeply, crazy in love with you

Trodde aldrig att sån här kärlek fanns. Kärleken som man bara ser på filmer. Kärleken som man knappt vågar drömma om. Eller drömmer om men hoppas inte för mycket på. Kärleken som verkligen tar andan från en. Den kärleken har vi, du och jag. Ren, äkta kärlek. Trodde framför allt inte att såna killar som du överhuvudtaget fanns. Men du visade mig fel. Jag vågar nog säga att du är min första största äkta kärlek, även om du inte är första killen jag blir tillsammans med. Men du är den första jag känt såhär för och att känslorna är såhär starka som dom är. Trots allt detta är det inte äkta kärlek enligt vissa och vi borde inte vara tillsammans. Men jag kan inte hålla mig borta från dig, du är en stor del av mig nu, min ängel. 
 
Tumblr_mkov7knyii1rzp2dho1_500_large

RSS 2.0