''A life spent making mistakes is not only more honorable, but more useful than a life spent doing nothing.''

Galät va tiden går fort, men det är ju ingen nyhet. Snart är det bara en dag kvar på det här året och 2014 tar sin början. Med nya möjlighter, chanser, misstag och allt va det innebär. Själv, om jag ska va ärlig, känner jag inte av att det snart är ett nytt år. Det är som om dagarna går in i varandra och det typ inte spelar någon roll vilken dag det är eller vilket år det är. Men självklart blir jag påmind om det och det känns extra att det är ett nytt år snart, när det är vissa saker man går och väntar på, ser fram emot och inte ser fram emot.
 
En sak jag ser fram emot är att hämta min nya Iphone 5c på torsdag! Eller ja, förhoppningsvis på torsdag. Saken är den att jag ville ha den i vit, men dom hade inte den inne, så jag fick beställa en, och dom sa att den skulle komma om en vecka, vilket det är på onsdag, men då har dom stängt, så jag får vänta till på torsdag. MEN, dom sa att dom skulle höra av sig när den kom in, och hittills har dom inte gjort det. Sen är det ju röd dag på onsdag så det är bara imorgon kvar. Hör dom inte av sig, vet jag inte va jag ska göra. Ska jag dit på torsdag ändå? inte? jag vet inte.. tror jag ska dit ändå, men det visar sig! Iphone 5c kommer bli min första Iphone någonsin. Har alltid använt HTC annars, men nu ville jag verkligen ha en Iphone. Tille en början ville jag ha 5s, men det va ingen större skillnad mellan den och 5c va gäller funktionen, så säljaren sa tom att jag skulle slösa bort de extra tusen jag skulle lägga på 5s om jag bara tittade på funktionen av dom. Ja, självklart är 5s finare än 5c, men sånt bryr jag mig inte riktigt om, om jag ska va ärlig, tänker iaf inte lägga ut nåra tusenlappar till bara för att ha en ''finare'' Iphone. Ska ändå ha skal, så det kommer inte synas. Men, frågan är vilket skal? Har ni några bra tips? Dela gärna med er av dom! Sen det där med appar, har ni några bra som ni vill rekomendera? Redigerings-appar till bilder/instagram tex, några roliga spel, användbara appar? Bara att skriva ner alla ni använder och kommer på! Vore väldigt tacksam!
 
Min fina Iphone! haha
 

Nu blev det här ett väldigt långt inlägg och längre än vad jag hade tänkt mig, så cred till er alla som orkat läsa hit! Nu ska jag fortsätta plugga lite till tentan och sedan ska jag unna mig lite filmstund med the hobbit 1, extended version! Ha en trevlig fortsatt kväll!
 

I'm sensitive, I over think every little thing, and I care way too much.

Sitter just nu och gör en galet massa uppgifter, obligatorisk redovsning av dessa på onsdag, yay? Nee inte riktigt, men måste man så måste man. Det som kanske är lite positivt är att man sitter i grupp och diskuterar, dvs man slipper gå upp framför hela klassen och redovisa, vilket jag inte har något emot, men det är ändå skönare att sitta tillsammans i grupp. Nackdelen är då att alla kommer vilja prata då man måste visa att man är delaktig i diskussionen och då gäller det att hugga på och visa att man själv kan också, vilket jag inte är så bra på. Jag är långsam och det är alltid nån som hinner svara innan jag, haha! Men men, det ska nog gå bra! 
 
Annars flyter ju tiden på, ibland med motivation, ibland inte, och sånt är väl livet? Man kan klaga hur mycket man vill, men det kommer ju inte hjälpa en, man måste ta tag i saker varken man vill det eller inte. Men ja, jag vet att det är skönt att gnälla och klaga ibland! haha, och det får man ju! 
 
Snart är det jul och nyår, och jag brukar tänka att varje dag har med sig nya möjligheter, man börjar om varje dag. Man har chansen att göra rätt och bra ifrån sig varje dag, det gäller bara att ta den chansen. Så därför tänker jag göra det nu och fortsätta med uppgifterna, snart är det jullov!!
 
waaow

RSS 2.0