If you're going through hell, keep going.

Jag vet inte ens var jag ska börja.. fy fan för denna dag (förlåt att jag svär). Galet vilken dålig dag det har varit.. från start o ända tills nu. Att se min familj så ledsna som de är, att inget går vägen, att såna dåliga saker händer när man minst anar det.. det är det värsta tänkbara. Och till råga på allt har jag två tentor om mindre än en vecka. FY F** jag vill bara gråta! Ja, det är verkligen nere på botten just nu.. hur ska man orka med allt nu? Hur ska man ta sig vidare? Så himla jobbigt och så himla krävande att bara lägga det dåliga vid sidan och fokusera på det man ska göra.. men finns inget annat göra än det. Det som har hänt, hänt. Imorgon är en ny dag och då ska det som gick snett idag, och som kan fixas, fixas imorgon! Blicka framåt och fortsätta kämpa! Vad annars kan man göra?
 
Large

How time is passing, is impossible to see, but when it's gone, you feel it.

Satt och tittade igenom mina inlägg för en stund sen. Inte alla, för det skulle ta en stund, det är trots allt mer än ett år sen nu jag började blogga, helt sjukt! Men satt i alla fall och läste igenom kategorin ''feelings'', och den där nostalgikänslan gick ju inte och undvika. För varje inlägg jag läste så kände jag det jag kände när jag skrev inlägget, kom ihåg anledning till att jag skrev som jag skrev. Och det gick upp för mig hur allt är så annorlunda just nu, fast på ett sätt, ändå inte. Jag menar, hade de saker som hänt då, hänt nu, skulle jag förmodling känt samma sak. Fast det finns ju anledning till att de hände då och inte händer nu, så på så sätt är det annorlunda kan man säga. 
 
För övrigt tänkte jag ta tag i plugget nu och den där förbannade uppgiften som ska va klar innan nästa vecka, och så har jag massa kompendier som ska vara klara innan nästa vecka också så man har lite tid på sig att repetitera, vi får se hur det går med den saken! Vill bara att det ska vara sommarlov nu, så himla less på allt!
 
Large

Magiskt!

 

Cause I don't wanna lose you now, I'm lookin' right at the other half of me

 

Cause trying not to love you only makes me love you more.

Hmm var ska man börja då? Kan väl börja med att säga att gårdagen va den värsta dagen i mitt liv. En till underkänd tenta, dvs två omtentor till sommaren, och alla mina planer bara rasade. Inte blev det bättre av alla reaktioner man fick heller.. nej usch och blä och fy m.m på gårdagen alltså. Ingen dag jag vill uppleva igen, minst sagt.
 
Idag är jag ledig. Eller ledig och ledig. Det är självständigt arbete som jag för övrigt inte har börjat med än. Har överhuvudtaget inte börjat plugga nånting idag än.. illa.. men till mitt försvar kan jag säga att jag faktiskt tänkt börja direkt efter att jag skrivit detta inlägg. Jag vaknade nämligen från och till, men gick inte upp förrän 12. Skönt att bara ligga i sängen en stund efter att man vaknat, i lugn och ro, när man bor ensam. Gick upp, gjorde frukost, satte på ett avsnitt av supernatural och satt och åt. När jag var klar med frukosten, pausade jag avsnittet och satt och surfade runt på nätet. Och tiden bara flög iväg. Sen kom jag på att jag har plugg som väntar, så jag tittade klart på avsnittet och tänkte att jag kanske skulle slänga iväg ett inlägg innan jag tog tag i plugget, så here Iam! Inga vidare planer för idag förutom att verkligen ta tag i plugget och göra så mycket det går! Två veckor till sommarlov nu, sååå gaallett! Och underbart! Men innan dess är det två tentor och en redovisningsuppgift som ska klaras av! 
 
Vad mer vad mer? Va gäller kärleken så har ni kanske märkt att det är upp och ner hela tiden. Men det har samtidigt aldrig varit bättre och starkare. Är så galet tacksam att ha en kille som honom i mitt liv. Får mig och skratta när jag inte ens vill le, när jag är djupt, djupt nere. Vet inte va skulle tagit mig till utan honom. Men allt är inte som dans på rosor heller som sagt, vi får bara massa problem efter problem hela tiden, och nu menar jag inte att vi har problem med varandra, utan problem från omgivningen som gör hela vår situation svår. Men hittills har inte nånting hindrat oss från att älska varandra och kämpa vidare, det är vi mort världen.
 
Nae nu får det räcka, blev ett långt inlägg det här. Återkommer kanske med hur det har gått med plugget!
 
Large

I'm shining like a candle in the dark when you tell me that you love me

En obeskrivligt underbar känsla
 
 

Aldrig har en låt tidigare beskrivit va jag känner och vill säga i detta nu..

 

Some days you make me think we can still be.. other days, I'm so hopeless thinking I should just give up.

 

RSS 2.0