Cause trying not to love you only makes me love you more.

Hmm var ska man börja då? Kan väl börja med att säga att gårdagen va den värsta dagen i mitt liv. En till underkänd tenta, dvs två omtentor till sommaren, och alla mina planer bara rasade. Inte blev det bättre av alla reaktioner man fick heller.. nej usch och blä och fy m.m på gårdagen alltså. Ingen dag jag vill uppleva igen, minst sagt.
 
Idag är jag ledig. Eller ledig och ledig. Det är självständigt arbete som jag för övrigt inte har börjat med än. Har överhuvudtaget inte börjat plugga nånting idag än.. illa.. men till mitt försvar kan jag säga att jag faktiskt tänkt börja direkt efter att jag skrivit detta inlägg. Jag vaknade nämligen från och till, men gick inte upp förrän 12. Skönt att bara ligga i sängen en stund efter att man vaknat, i lugn och ro, när man bor ensam. Gick upp, gjorde frukost, satte på ett avsnitt av supernatural och satt och åt. När jag var klar med frukosten, pausade jag avsnittet och satt och surfade runt på nätet. Och tiden bara flög iväg. Sen kom jag på att jag har plugg som väntar, så jag tittade klart på avsnittet och tänkte att jag kanske skulle slänga iväg ett inlägg innan jag tog tag i plugget, så here Iam! Inga vidare planer för idag förutom att verkligen ta tag i plugget och göra så mycket det går! Två veckor till sommarlov nu, sååå gaallett! Och underbart! Men innan dess är det två tentor och en redovisningsuppgift som ska klaras av! 
 
Vad mer vad mer? Va gäller kärleken så har ni kanske märkt att det är upp och ner hela tiden. Men det har samtidigt aldrig varit bättre och starkare. Är så galet tacksam att ha en kille som honom i mitt liv. Får mig och skratta när jag inte ens vill le, när jag är djupt, djupt nere. Vet inte va skulle tagit mig till utan honom. Men allt är inte som dans på rosor heller som sagt, vi får bara massa problem efter problem hela tiden, och nu menar jag inte att vi har problem med varandra, utan problem från omgivningen som gör hela vår situation svår. Men hittills har inte nånting hindrat oss från att älska varandra och kämpa vidare, det är vi mort världen.
 
Nae nu får det räcka, blev ett långt inlägg det här. Återkommer kanske med hur det har gått med plugget!
 
Large

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0