Long time no seen

Hej hallå! Sitter just nu på jobbet och det är ganska så lugnt, så passar på att uppdatera lite här! Inte så många dagar kvar på jobbet nu. Idag är det sista dagen för den här veckan och nästa vecka jobbar jag tre dagar. Så sjukt fort sommarlovet har gått! Jag börjar den 12:e september igen, så det är ju ett litet tag kvar. Ska njuta lite av mina sista lediga dagar då jag gjorde min sommartenta i onsdags och slipper plugga nu! 

Imorgon bär det av på en liten tripp med familjen så det ska bli kul. Försöker annars fokusera på maten och träningen och det går väl sådär, men kämpar på! Extra tufft när man ska iväg o inte kan hålla koll på kalorierna, och dessutom vaknade jag med en förkylning idag också, men får hoppas på det bästa. 

Sist men inte minst vill jag säga stort tack till er alla som kikar in här och ni som kommenterar! Ger mig motivationen till att fortsätta skriva och det är så himla kul! Inte bara här men även på instagram! Lämna gärna även era instagramnamn så följer jag tillbaka. Glöm inte att kika in på @fitnessjourneybysara så hörs vi snart igen! 


Jag längtar!! Årets film!

 

Dagens motivation

Rensade garderoben för en stund sen. Ut med det gamla stora och in med det nya, i storlekarna s och xs, något jag aldrig trodde jag någon gång skulle kunna få på mig! Så det gav mig lite mer motivation till träning och att hålla i kosten! Några av plaggen skulle även sitta mycket finare om man var lite mindre så det gav mig ännu mer motivation, att ha som mål att kläderna ska passa perfekt när man har dem på sig! Så nu jäklar, skam den som ger sig! 👊 

Instagram @fitnessjourneybysara 


No speed limit

Hej hallå alla! Jag har haft ganska så bra och roliga dagar senaste dagarna. Gått på festival, träffat en gammal vän som jag inte träffat på nästan 2 år, ätit nästan allt jag ville (vilket egentligen har varit en nackdel och jag har haft ångest över det, och det var mer + på vågen än jag väntat mig), jobbat och bara levt livet. Typ. Men nu är det roliga över och det är dags att ta tag i plugget och träningen igen! Sitter just nu och försöker plugga då jag har tenta den 20:e, går lite trögt med det. Men med lite härlig musik i öronen ska jag ta mig igenom det! Tänk känslan efteråt, att få känna sig duktig. Det är som känslan efter ett träningspass eller känlan man får att motstå en frestelse i sin diet. Stark och duktig, så härligt!
 
PS. Glöm inte mitt träningsinstagram @fitnessjourneybysara, där lägger jag ut bilder dagligen och håller det mer uppdaterat än här, så följ gärna med på min resa så följer jag er också!
 
 

RSS 2.0