Long time no seen

Hej hallå! Sitter just nu på jobbet och det är ganska så lugnt, så passar på att uppdatera lite här! Inte så många dagar kvar på jobbet nu. Idag är det sista dagen för den här veckan och nästa vecka jobbar jag tre dagar. Så sjukt fort sommarlovet har gått! Jag börjar den 12:e september igen, så det är ju ett litet tag kvar. Ska njuta lite av mina sista lediga dagar då jag gjorde min sommartenta i onsdags och slipper plugga nu! 

Imorgon bär det av på en liten tripp med familjen så det ska bli kul. Försöker annars fokusera på maten och träningen och det går väl sådär, men kämpar på! Extra tufft när man ska iväg o inte kan hålla koll på kalorierna, och dessutom vaknade jag med en förkylning idag också, men får hoppas på det bästa. 

Sist men inte minst vill jag säga stort tack till er alla som kikar in här och ni som kommenterar! Ger mig motivationen till att fortsätta skriva och det är så himla kul! Inte bara här men även på instagram! Lämna gärna även era instagramnamn så följer jag tillbaka. Glöm inte att kika in på @fitnessjourneybysara så hörs vi snart igen! 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Otroligt fin blogg!! :D

2014-09-14 @ 21:01:09 - http://nattstad.se/sigridalicia
Postat av: Vendela

fin blogg :)

Svar: Tack :)
Sara

2014-10-07 @ 18:25:31 - http://vendelalla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0