Ny månad, nytt hopp, nya möjligheter

Hej alla fina läsare! Såå galet trött jag är! Jobb från 10-19 och så himla stressigt då vi var föör få som jobbade! Så nu är jag helt slut! Imorgon blir det värre dock, ska jobba till 20.. Men men, bara att se positivt på det hela! 

Idag är det en ny månad, min månad, och förhoppningsvis ska jag kunna ta tag i träningen ordentligt snart! Maten är svår då det är svårt att äta regelbundet på jobbet och träning blir det nog inte så mycket av heller. Känner att jag har gått upp i vikt och det känns hemskt. Hoppas jag har fel när jag ska väga mig imorgon. Det har kommit så mycket saker i vägen förutom jobbet, så det blir aldrig av med träning och ordentlig mat, har sån ångest! Men jag hoppas att jag kan fixa det på något sätt! 

Jag ska annars snart gå och lägga mig för jag är som sagt så himla trött! 


Kommentarer
Postat av: Lina

Hoppas du piggnar till! :)

2014-07-15 @ 11:50:22 - http://blender.blogg.se
Postat av: Katta

Hej! Just nu har jag en bloggtävling. Man kan vinna en redigerad video med valfri musik och egna bilder! Och ha videon som man vill och det är jätte enkelt att vara med och jag hoppas att du vill vara med :). Du hittar tävlingen här: http://shettisdrottning.blogg.se/2014/july/tavling-vinn-en-video.html#comment. Kram!

2014-07-15 @ 16:26:44 - http://shettisdrottning.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0