Detox

Senaste veckan har det inte gått bra alls med varken träning eller mat och vågen visade exakt samma siffra som förra veckan. Därför bestämde jag mig för att börja med detox under den kommande veckan för att rensa kroppen på nytt och känna att jag kommit igång igen. Jag ska även bli bättre på träningen och hitta lusten även när det är som svårast och jag känner mig lat! Blir tyvärr ibland att det blir sent och jag känner att jag inte orkar träna på kvällen, men egentligen är det aldrig sent för lite träning!
 
Så vad går detoxen ut på? - Det är som en diet kan man säga som håller på i 7 dagar. Inga mejeriprodukter (kvarg, yoghurt, mjölk, ost, smör keso m.m) eller kolhydrater (bröd, pasta, ris, potatis m.m) är tillåtna. Protein är det enda tillåtna och där får man bara äta fågel, dvs ingen köttfärs, fläskfilé, eller något annat. Alltså i princip bara kyckling och ägg. Tycker man det blir uttjatat, kan man tex göra bananpannkakor eller soppor för att inte tröttna. Drycker så som te, kaffe, läsk m.m är också förbjudet och det enda som får drickas är vatten!
 
För mig tror jag det inte kommer vara något problem. Jag kör egentligen på det mesta det där redan nu. Jag älskar kyckling så det är inga problem där heller, dock är det lite sådär med att man inte får dricka te eller kaffe. Det brukar jag dricka varje dag efter lunch för att stilla sötsuget då jag alltid blir sötsugen efter lunchen. Dessutom håller det mig vaken vilket det behövs när det är tentaplugg, men en vecka ska jag nog klara av! Det går snabbare än vad man tror. Kommer att uppdatera så mycket jag kan under veckan och skriva hur det går!
 
💕

Kommentarer
Postat av: Cassandra

ÄLSKADE designen på din blogg, wow :O :D

Svar: tack snälla, jättekul att höra! :D
Sara

2014-03-16 @ 19:53:58 - http://sensor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0