Spend a little more time trying to make something of yourself and a little less time trying to impress people

Hej alla där ute! Så sjukt länge sen jag var inne här. Inte kikat in sen jag skrev mitt förra inlägg vilket är snart en månad sen. Har haft så mycket för mig nu när jag tänker efter, även om det inte kändes så då för stunden. För jag hade några stunder där jag ville kika in och skriva lite, men det blev aldrig av tyvärr, för jag har som sagt varit så grymt upptagen. Det som har tagit mest tid är ju plugget som vanligt. Just nu har vi en sån sjukt lång kurs med så galet många och dessutom långa laborationer! Dock har laborationerna i sig varit så roliga. Jag har för första gången gjort mina egna tabletter, kapslar, salvor och hand/fotkräm! Och dessutom är de användbara så jag har kunnat ta med mig fot/handkrämen hem! Så stolt och verkligen jättekul att man har gjort något som säljs på apotek och som folk kan använda! Mamma har provat den och hon tycker att den är så bra! Det som har varit mindre kul är dock alla labrapporter/redovisningar. Det blir så mycket på en och samma gång och dessutom har jag tentor som jag måste plugga till, så det är så sjukt stressigt och jag kan inte ta det lugnt förrän vi får sommarlov.. men men bara att bita ihop och kämpa in i det sista!
 
Vad gäller träningen och vikten så har jag som ni kanske kan förstå, inte haft så mycket tid över för någon träning. Har inte kunnat träna ordentligt på 2 månader nu och det är så frustrerande! Kosten har jag också haft svackor med och jag ser inga stora förändringar i min kropp, det står stilla just nu. Så jag längtar verkligen jättemycket till sommarlovet då jag är iaf lite ledig och kan planera min tid lite bättre osv. Tror inte det kommer hända så mycket till denna sommar och tror inte att jag kommer kunna nå min målvikt, men det gäller att kämpa vidare då det egentligen inte spelar så stor roll om man når sin målvikt på sommaren eller vintern så länge man måsr bra! Och det är det jag strävar efter, att må bra.
 
Nu blev det här lite långt och kanske lite mycket för er att läsa, men så blir det när man inte varit inne på en hel månad! Men tack till alla er som ändå kikat in då och då, trots att jag inte skrivit! Hoppas ni stannar och läser vidare. Jag ska försöka skriva lite oftare nu och hitta tid till det! Kram på er!
 
Tumblr

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0