Let's talk about us, let's talk about life, let's talk about trust, let's talk about love.

Så, jag kommer inte kommentera varför jag har varit borta. För det är precis av samma orsaker och då blir det tjatigt. Så vi låter det vara!
 

Vad har då hänt? Allt och inget. Den vanliga vardagen med plugget, tentor, träning och typ ångest! Ärligt. Inte gått en dag utan att man känt ångest. Antingen över plugget eller över att man inte tränat eller att man ätit lite för mycket eller att man satt på sig extra kilon.. ja ni ser, alltid en anledning till att känna ångest. Och jag är så less på det. Så jag försöker så gott jag kan att koppla av. Jag skulle tex ha tenta nu på måndag, men kommer att inte göra den då jag känner att jag inte är förberedd och då vill jag inte utsetta mig för den stressen. Jag ska istället imorgon ta tag i träningen och försöka äta nyttigt och vettigt igen. Maten är alltid det svåraste! Vill verkligen hitta tillbaka till de dagar jag höll ut och såg resultat! Vill hitta rytmen igen, tappa några kilon igen! Så ja, bara att kämpa och ta sig igenom. Måste påminna mig själv att början är alltid den svåraste!
 
Vad mer? Jo, ny kärlek.. ja jag är kär igen och det känns underbart. Ni vet den där härliga pirrande känslan. Fjärillar i magen och allt det. Japp, den finns där igen. Och jag går och ler igen. Vad jag har saknat det! Så nu ska jag bara njuta av varje ögonblick och göra det bästa av allting!
 
 

RSS 2.0