Back on track?

Det var snart ett helt år sen jag skrev här! Det har hänt mycket det här året som har gjort att jag inte prioreterat blogen minsta lilla. Har inte haft någon lust alls till den heller. Kände dock idag att jag vll ta upp skirvandet igen och se hur det känns, hur mycket tid jag kommer att kunna lägga på det här. Men mest gör jag det här för att skriva av mig ibland. Vilket behövs!
 
Det har som sagt gått ett helt år snart och det har hänt en hel del. För mycket för att kunna ta upp här. Därför har jag bestämt mig att helt enkelt börja om. Eller rättare sagt skriva om det som är nu och låta det förflutna vara just det, förflutna. Jag tror att ni ändå kommer förstå vad som har hänt och händer av det jag skriver.
 
Jag skulle egentligen nu vara i en tentasal och sitta och skriva en tenta. Har dock inte pluggat tillräckligt bra och kände att jag lika gärna kan stanna hemma och ladda om batterierna för morgondagens nya kurser. Det kommer flera tillfällen för denna tenta och då ska jag vara redo för den. Så är som sagt hemma men ska snart göra mig i ordning för att åka upp till familjen och hälsa på. Hörs när vi hörs!
 
 
Bild från fredagens utgång

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0