När jag precis börjat komma över dig

När jag precis börjat känna att fuck you, du ska inte påverka mig något mer. Varför ska jag bry mig om dig när du uppenbarligen inte bryr dig om mig? När jag precis börjat komma över dig. Då går du och blir aktiv på sociala medier och påminner om din excistens. Och med mig är du dödstyst. Jag förstår mig bara inte på denna eviga tystnaden! Uppenbarligen har du tid för annat än ditt jobb. Uppenbarligen lever du fortfarande. Så varför hör du inte av dig?
 
Varför kunde inte bara varit ärlig och sagt att du inte ville ha kontakt mer? Varför gav du mig falska förhoppningar om att vi skulle ses igen och göra saker ihop? Det är det västa av allt! Du satte inte stopp för det någonstans. Det enda du var va att inte vara lika social när jag skrev till dig. Men hur kunde jag vetat att det innebär att du inte vill ha kontakt alls när du lovade saker. När du sa att nästa gång ska vi kolla på den serien. Och nästa gång vi går och äter ska vi till den restaurangen. Och när det blir lugnare med jobbet så ska vi till vänner och umgås med dom. Varför? 
 
Så fuck off och låt mig vara ifred. Det kommer en dag då du kommer inse att du förlorade en tjej som var redo att ge dig allt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0