Countdown

Två veckor och två dagar. Det är allt som är kvar av detta år, av 2017. Så himla fort det har gått känns det som ibland, men ändå inte. Så mycket det har hunnit hända, så mycket jag har gått igenom. Självklart båda bra och mindre bra saker. Men jag känner att jag har vuxit som person. Allt som har hänt har gjort mig till den person jag är nu i slutet på året. Jag har fått upp ögonen för många saker och prioriterar lite bättre än vad jag gjorde i början av året.
 
2017 har varit mitt år. Jag har inte kunnat säga det angående något annat år tills nu. Jag trodde aldrig i början av året att jag skulle vara där jag är idag. Och såhär stark. Starkare än jag någonsin känt mig, och stolt. Stolt över vad jag har hunnit och lyckats åstadkomma för mig själv. Sista tunga steget blir i eftermiddags då jag ska skriva terminens sista tenta, sen tar jag ett välbehövligt långt jullov som jag ser så mycket framemot! 
 
Året började med att jag gjorde mig av med en toxisk relation och en pojkvän som misshandlade mig psykiskt på alla fronter. Detta i samband med att jag träffade en vän för livet som hjälpte mig att ta mig ur förhållandet. Och det är jag mer än tacksam för. Hon har stått vid min sida i vått och tort och jag har kunnat prata med henne om allt möjligt vilket jag inte har känt att jag kunnat göra på flera år med någon! Henne ska jag ha vid min sida livet ut! Sen kom sommaren och det va ett firande efter den andra, från förlovningsfest till födelsedagar till så enormt  betydelsefulla dagar med familjen och nära och kära. Detta gjorde att relationen till familjen och särskilt till mamma stärktes och jag kan inte vara lyckligare över något annat. 
 
När hösten sen började och plugget satte igång, hade jag som mål att åtminstone klara två av tre tentor och särskilt en spärrtenta så att jag kunde komma in på nästa termin, och det lyckades jag uppnå! Sådan himla härlig och obeskrivlig känsla. Denna dagen hade jag längtat efter och nu vet jag att jag kan lyckas med allt bara jag ger mig f*n på det! Och i eftermiddags väntar som sagt terminens sista tenta på mig och jag hoppas så innerligt att det är lätta frågor så att jag klarar den också!
 
Nu ser jag framåt 2018 och vad den har att erbjuda och hoppas på ett minst lika underbart år med nära och kära och förhoppningsvis en ny kärlek! Och om jag inte hinner skriva igen innan årets slut så vill jag önska er alla fina läsare en riktig god jul och ett gott nytt härligt år! 
 

RSS 2.0