Mitt 2018 - del två

Hej alla fina! Det blev visst inget inlägg i lördags som ni kanske märkt. Vi fick himla mycket att göra på jobbet så jag kunde inte skriva så mycket. Började att skriva men blev avbruten hela tiden och var så klart tvungen att fokusera på jobbet, så jag kunde som sagt inte skriva något. Sen under helgen var jag också upptagen som jag skrev tidigare och ville då inte ägna mig åt bloggen. Men nu sitter jag på jobbet igen och det finns för tillfället inget att göra, så vi kör på med del två tycker jag!
 
I förra inlägget skrev jag om min nyfunna kärlek och bästa vän. Vi har som sagt hängt ihop sen dess och nyligen flyttat in tillsammans. Vi har pluggat ihop och tog oss igenom förra terminen tillsammans. Sen kom sommaren och både jag och han hade massor att göra. För min del blev det en hel del jobb men också en hel del bröllop att gå på. En två veckors semester ägnades åt endast alla bröllop haha. Snacka om att man var trött på allt festande efter det! Men det var roligt på sitt sätt också, dock inget jag skulle göra om, om jag ska vara ärlig. Blir det så att jag blir bjuden på en massa bröllop samtidigt igen kommer jag nog att tacka nej till vissa eller alla för att inte göra någon ledsen haha.
 
Under sommaren fyllde jag också år och den dagen spenderades på bästa sätt med bad, god mat och bästa sällskapet, och förstås massa med tårta haha. Verkligen en lyckad dag och jag älskade/älskar mina presenter. Så personliga och mitt i prick, hade inte kunnat önska mig något annat! Jag önskade mig inte heller något egentligen men det jag fick av nära och kära var underbart. Att bara vara med dom och fira räckte gott och väl för mig.
 
Hela sommaren har ju varit hur underbar som helst med det fina vädret. Så vi har försökt göra så mycket vi kan dom dagar vi varit lediga för att njuta av vädret. Dock har det inte blivit så mycket pga av bla jobb som sagt. Men som helhet är jag hur nöjd som helst med vår första sommar tillsammans och blickar nu framåt hösten och älsklingens födelsedag. Vill göra den lika speciell för honom som han gjorde min för mig! Skolan börjar from nästa vecka också och vi ska köra på! Ska försöka hålla bloggen uppdaterad så ofta jag kan så håll utkik!
 
Kram så länge!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0