Once upon a time...

Står just nu på jobbet och kände för att kika in här. Det var ju ett tag sen nu, nästan ett helt år! Läste ett blogginlägg igår och fick feeling för bloggandet igen. Började med att läsa några gamla inlägg som jag skrivit och jag måste säga att jag känner att jag inte får ut allt jag vill säga. Just där och då när jag skriver inlägget känns det bra och att jag skriver allt jag vill få sagt, men icke. Nu i efterhand känns det som om det är väldigt sammanfattande inlägg jag skrivit. Jag ska försöka tänka på det och bli bättre till nästa gång! Några tips?
 
Står som sagt på jobbet just nu och det är ovanligt lugnt. Nästan inga kunder alls trots att det är fredag och löning. Skönt på ett sätt men tråkigt på ett annat då tiden går så himla sakta. Har en del att se framemot denna helg så jag vill gärna att tiden går lite fortare. Förmiddagen brukar gå lite fortare än eftermiddagen tycker jag ändå så det är i alla fall skönt!
 
Jag jobbar imorgon också men slutar vid 17 och sen ska jag och min andra halva iväg. Vi ska egentligen inte göra något speciellt sådär men bara att få vara lediga och umgås och komma ut känns som något att se framemot. Särskilt när man bara varit insnöad i plugg och jobb dom senaste veckorna! Plugget börjar snart på riktigt igen också, så då lär det inte bli av med mycket annat.
 
Det har ju som ni förstår hänt en hel del sen sist men det blir nog ett för lite långt inlägg om jag ska skriva allt här och nu. Därför tänkte jag att jag kanske får ta det i ett annat inlägg och berätta lite om hur mitt 2018 varit hittills. Då får jag också skriva lite mer vilket jag älskar att göra och blir lite bättre på att uppdatera här!
 
Kram så länge!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0