Det här är precis va jag vill säga till dig!

 

That's how it feels right now!


Vad ska jag ta mig till med dig? Underbara människa ♥

 

Funny how things turn out in the end

Haha alltså, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag var så ledsen och arg på dig igår, för jag verkligen gav allt, öppnade mitt hjärta helt för dig för i nästa sekund lämnas utan svar från dig. Men fortfarande, som den dåren jag är, var det jag, jag, som tog kontakten med dig idag. För jag var orolig för dig. Dumt nog, orolig för hur du mår, med tanke på omständigheterna. Och vet du vad? Det krävdes bara ett svar från dig. Det krävdes bara att du svarade på det jag skrev till dig, även om det var efter ett tag. Men det var det enda som krävdes för att jag skulle sänka mina murar igen och låta dig komma närmare. 
 
Jag vet som sagt inte om jag ska skratta eller gråta. För jag är så svag för dig. Har så lätt för att förlåta allt du gör mot mig. Jag vet att du inte är över ditt ex. Varför skulle du annars vara så tyst av dig efter att ha fått besök av henne? Varför skulle du annars vara så ledsen, som du till och med själv erkänner att du är? Jag vet mycket väl att du inte är över henne. Men fortfarande. Fortfarande kan jag inte släppa taget om dig. Fortfarande tillåter jag dig att köra runt med mig. Varje gång säger jag att, inte mer. Men vem försöker jag lura egentligen? Kan du inte vara så snäll och bara säga att du inte vill ha nåt med mig att göra? Kan du snälla vara så dum mot mig så att jag lättare kan släppa taget om dig? Så att jag hittar en verklig anledning, stark nog, att släppa taget om dig? För just nu är du den enda som finns i mina tankar. Och det tar kål på mig.
 
Quotes-quotes-31854718-400-267_large

Underbara Sarah, du tar orden ur min mun!

 
  

Set me free

 

If I were a boy.. I'd let you know how it feels..

 

What's on my mind? Well here's what's on my mind.

På grund av hur du är mot mig har jag ändrat min attetyd mot dig. Inte varit lika glad i mina meningar mot dig de senaste två dagarna. Och det var du så duktig på att märka. Du frågade om det var något du hade gjort eftersom jag varit lite off, men vad hade du förväntat dig för svar egentligen? Ja jag gillar inte det sättet du behandlar mig med eller det sättet du pratar med mig med, men det skulle jag aldrig kunna säga till dig. För då skulle du tycka att jag är konstig och fråga hur jag menar. Men du skulle ändå inte förstå. Och jag kan inte förklara. 
 
Jag vet inte ens varför jag bryr mig så mycket. När du inte verkar bry dig ett dugg. Du är som du är hela tiden. Spelar ingen roll vad jag än säger. Vad är det som får dig att hålla tillbaka? Är det pga ditt ex? Är du inte över henne? Kan du inte gå vidare? För om så är fallet så snälla låt mig få veta. Vad betyder jag ens för dig? Gillar du mig? Hatar du mig? Vill du att jag ska sluta skriva med dig? Jag vill veta. Jag vill veta va du tänker på och hur du tänker. Jag vill veta vad du tycker och tänker om mig. Kan du berätta? För somliga säger att ärlighet varar längst. 
 
185183_362038757214975_113040458_n_large

All I need is you..

''At this moment there are 6,470,818,671 people in the world.
Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day.
Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good.
And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls.
And sometimes... all you need is one.''
 
Tumblr_mcqwrde8km1rrfw3mo1_500_large

''Ny-gammal'' örongodis

  
 
 
 
 

If you’re going through hell, keep going.

Jag bestämde mig i fredags, när jag såg min rättade tenta som jag fick underkänt på, att jag ska minsann gå och prata med honom och se vad han har att säga till sitt försvar till varför han har rättat så orättvist som han har gjort. Dock fick jag inte ta med mig tentan om jag ville ha den ombedömd och skulle först göra en kopia på den vilket dom inte hann göra i fredags eftersom jag kom sent och dom egentligen hade stängt för dagen. Så jag fick vänta till idag. Och det var det värt!! Jag gick, pratade med honom, sa vad jag hade att säga, bland annat att jag inte tycker att han skulle dragit bort så många poäng som han gjorde, och fick honom att gå med på att ta en titt på den igen och förhoppningsvis vara så snäll och ge mig några poäng så att det räckte för godkänt eftersom jag inte ett dugg var långt ifrån gränsen, endast 2,5 poäng! Han sa att han skulle återkomma med ett mail om vad han hade kommit fram till.
 
Klockan 17:01 fick jag mailet och klockan 17:02 satt jag redan och pratade med mamma i telen överlycklig att jag fick godkänt!!!! Vilken jäkla lättnad och glädje!! Ni anar inte! Jag hade rätt och var värd att bli godkänd vilket han inte såg förrän nu! Men herre gud, bättre sent än aldrig!! Så glad att jag slipper omtentan på lördag och så himla lättad att jag slapp bli bedömd av honom igen!! Helt enkelt glad att slippa omtenta!!
 
Så ja, dagen har varit helt underbar hittills, förutom några små saker och det faktum att jag måste sitta och svara på 3 frågor till labrapporten innan vi blir godkända. Men va fasiken, bara att ta tag i det och hålla ut! Det lönar verkligen sig i slutändan!! 
 
Vintage-twenties-wedding08_large

I hate that feeling!!

I hate that you can ruin my entire day, & I hate that somehow 90 % of the time,
you're the only one that can make it better.
I hate that I can't get you outta my head.
I hate that I can't hate you, & most importantly, I hate that I'm in love with you. 
 
Tumblr_mdozcsrcj21qitwmdo1_400_large

Ny favvo-låt

 

Freedom oh freedom!!

Tentan är över och det är fredag!! Äntligen är helgen här, som jag har längtat! Även om tentan inte gick så bra (tror jag) och jag blev förbannad på min förra tenta som jag blev underkänd i, så känns det underbart med denna pluggfria helgen. Förbannad är jag för att det var sån orättvis rättning att det inte är sant (på förra tentan)!! Han har dragit av poäng för att svaret inte ser ''fint'' ut! Vadå inte ser fint ut??!! Om svaret är rätt, vad spelar det då för roll??!! Herre gud va jag är arg på människan! Helt jäkla sanslöst! Jag vet inte hur han tänker där alltså! 
 
Låt oss glömma alla problem och njuta av helgen istället, för imorgon kommer världens gulligaste lillkusin här (fast han är sjuk stackarn!) med sin familj och så stor-kusinen som jag inte har sett på evigheters evigheter! Så det kommer va en underbar helg med massa skoj och jag ser fram emot det! Jag förtjänar det om inte annat! Är så himla trött på all plugg nu! 
 
Snart blir det x-factor också och kanske snacka med en gullunge, hihi. 
 

Längtar till lördag!

1. Då är denna skittenta över och då innebär det pluggfri helg (även om jag har en omtenta att plugga till)
2. Vi får fint fint besök av kusinerna och mer anledning till en pluggfri helg.
 
Usch och fy va trött jag är på allt detta just nu! Det vill ju för fasiken inte ta sluuuut! Är nu på sista föreläsningen och jag som tänkte mig att börja lära in all skit idag... åh ångest!! Får skjuta på det till imorgon och då blir det verkligen fullt upp då jag även ska tillbaka till min egen lägenhet! Så imorgon blir det att lära in och memorera allt, samt lösa några gamla tentor. Riktigt tveksamt att jag kommer hinna det med tanke på hur lat, seg och omotiverad jag är. Kill me!
 
Tumblr_m8zchrav2a1re7q68o1_400_large

Förmågan att blicka framåt - svårare än va man kan tänka sig

Gårdagen var skit, minst sagt. Jag var så omotiverad som aldrig förr, men det konstiga va att jag pluggade längre än va jag brukar göra. Dock kommer jag inte ihåg någonting idag ändå, så det var ju lönlöst. Det är verkligen sjukt svårt att behöva gå vidare och fokusera på nästa tenta på så kort tid, och lägga den underkända tentan bakom sig förtillfället. Jag ville verkligen fokusera på det jag håller på och pluggar till men jag hade sån stark känsla att bara skita i allt och så får det gå hur det går. Men problemet är att jag bryr mig för mycket för att göra det. Jag ringde tex min vän igår som också fick underkänt och då sa hon att hon med största sannolikhet inte kommer till denna tenta på fredag eftersom hon inte längre kunde fokusera på pluggandet på så kort tid. Det skulle jag aldrig kunna göra. Bara skita i en tenta för att jag blev underkänd på den förra, även om det tar all kraft att ladda om. Jag tänker mer att jag går dit och provar iaf, jag kanske blir godkänd på denna och då får ju jag mer kraft och ork. 
 
Just nu är det dock jävligt svårt. Jag har inte pluggat på allt och har inte börjat memorera allt heller eftersom jag inte har läst alla föreläsningskompendier. Jag vet inte hur jag ska hinna och jag vet inte hur jag ska bli godkänd. Allt jag kan göra just nu är att plugga på, försöka hinna med allt och göra så gott jag kan på tentan. Be för ett mirakel och hålla alla tummar och tår. Jag är så trött, verkligen trött på det här. Lov tack!!
 
1811088_11615319_b_large

Nej nej nej!! Helvete!!

Aaaah jag vill bara skrika, gråta, gör nånting, men just nu är jag mållös. Chockad. Hjälplös. Först kom chocken, sen kom gråten, sen det här tillståndet att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Ok, det handlar inte om något jätttttteeallvarligt som jag får det att låta, det handlar om en tenta jag inte klarade av, men för mig är det jätteallvarligt!! För det här var den första tentan under hela min utbildning, som jag kände mig nästan 100 % säker på att jag skulle klara. Jag kom ut, hur glad och lättad som helst ut från skrivsalen, och kände att inget kunde stoppa mig nu. Och sen bara boom, underkänd. Förstår ni min frustration då?! Förmodligen inte, men jag är arg! Arg, ledsen och helt förkrossad! Och till råga på allt måste jag koncentrera mig på allt plugg till tentan på fredag, aaaaah!!
 

RSS 2.0