When you're happy you enjoy the music but when you're sad you understand the lyrics.

Inga inlägg på evigheters evigheter, men lusten finns ej kvar. Det har hänt så myket skit, rent ut sagt, endast på denna månad, början av det här året, att jag varken vet ut eller in. Det har verkligen inte gått bra med nåntingAllt har verkligen gått snett och dåligt. Och jag vet att jag skrev att det här året ska bli ett av dom bästa och att jag skulle kämpa på vad som än händer, och det gör jag, men ibland händer saker bortom all min kontroll och styrka, och just nu är jag så nere, så rädd och helt förkrossad över saker som hänt senaste dagarna. 
 
Jag kan inte skriva vad som hänt, för om jag gör det så erkänner jag för mig själv att det verkligen hänt, och det är jag ej redo för. Jag fattar bara inte att det kunde hända. En sån sak kan ju inte hända, det finns inte i min värld.. eller åtminstone inte i en sån värld jag vill leva i.. det gör så ont, så ont att veta sanningen och det faktum att det är som det är.. och jag vill bara bryta ihop. Men jag måste hålla mig stark för mina nära och kära, visa att allt kommer att ordna sig.. och jag hoppas av hela mitt hjärta att det kommer det också. För annars vet jag inte vart jag ska ta mig till.. men hoppet är det sista som lämnar människan sägs det, så jag hoppas, hoppas och hoppas.. 
 
Please God, make everything okey again.. 
 
Life-quotes-god-sayings-help-me-wise_large

Whatever makes you feel bad, leave it. Whatever makes you smile, keep it.

Blähä för allt plugg och allt jobbigt som händer just nu! Panik, panik och åter panik. Ångest. Usch och fy för det! Tenta på onsdag och jag är inte ens halvvägs med allt plugg. Jag har inte lärt in någonting eftersom jag inte ens är klar med alla föreläsningar. Kill me?! Och till råga på allt, vaknar man sjuk idag. En såndär förkylning där man känner sig helt matt i hela kroppen och inte har lust till någonting än att ligga i sängen och sova! Och inte fick man sova i natt heller, nej nej, mardrömmar från start till slut. Blähä för den här dagen!!
 
558980_485296114844031_178279456_n_large

I am strong, but I am tired, tired of always having to be the strong one, of always having to do the right thing.

''That feeling when you're tired of everything, tired of every single thing. They say; to be the best, you must handle the worst, you must get hurt in order to grow, get hurt to learn from your mistakes. But when you’re tired of being sorry for people, for only remembering their memories and wishing you didn't even met them. When people always understands you wrong, totally wrong, and not giving you a chance to say what you feel. When you're sick from crying and tears that never stops, when you feel that tired in point, your tears never comes down from that hardest pain, when you fall down just from crying. When you promise yourself you'll never cry and you come back all over again, crying, on the inside and outside. When you're still promising yourself you'll never cry, but you're just doing the way people love to see you at, when you always ask yourself why not me, why not me being happy?, why not me not forgetting, or forgiving, why always me crying, hurt, and left unspoken. When it always starts in a way a person can make you feel special and suddenly leaves you hanging, and what all you do is to pretend you don't care at all, just being strong with tears in your eyes and be in silence.. just silence.''

 

Tumblr_mge0uvwrip1ro15mro1_500_large


I'm lost as can be..

Jag vet inte vad jag ska ta mig till.. jag är helt förvirrad, helt slut, helt vilsen. Jag kan inte släppa taget om dig. Det är helt omöjligt. Hur skulle jag kunna släppa taget om en person som gör mig så himla lycklig? Så himla glad varje dag? Som får mig att känna mig speciell? Hur?! Att släppa taget om dig skulle innebära att släppa taget om en stor del av mitt liv. Du har kommit att betyda så otroligt mycket för mig. Men det är inte rätt ha dig kvar. Det vet jag. Mycket väl. Det kommer inte bli nåt. Det kan det aldrig bli. Om nåt är omöjligt, så är det, det. Av många flera skäl. Det bästa, för både dig och mig, är om jag skulle släppa taget om dig. Men jag klarar inte av det. Jag har försökt två gånger nu, till och med sagt det rakt ut till dig, att nu är det slut. Men i samma sekund ångrar jag mig, säger förlåt, och du tar mig tillbaka med öppna armar. Kan kärleken verkligen bli starkare än så?
 
Vad ska jag ta mig till..?
 
196842_490739947644859_599618445_n_large

Gott nytt 2013!!

Gott nytt år! Nytt år, nya tag! Jag hade ett nyårslöfte vid 12-slaget igår för i år, men egentligen har jag två. Varav ett av dom är att göra det här året till det bästa. Göra allt i min makt för att nå dit jag vill och nå till dom mål jag satt upp. Det kommer att finnas hinder, såväl små som stora, det kommer att finnas stunder då man känner att man bara vill ge upp allt och falla in i gamla vanor, men jag ska göra så gott jag kan för att fortsätta kämpa och hålla glöden levande, jag ska göra allt för att få dom underbara stunderna att vara mycket fler än dom jobbiga. För jobbiga stunder kommer vi alla att få, det är ren fakta. Men som sagt, jag ska minnas den känslan jag känner just nu, att jag vill få en ny början och kämpa, kämpa, kämpa för allt jag vill ha, nå och känna!!
 
2012 hade sina ned- och uppgångar. Men mest har den känts som ett tungt år. Jag har känt mig så lat, så omotiverad och brydde mig inte ett dugg om allt, känns det som. Från början till slut. Men jag har en bra känsla att 2013 kommer att vara ett bra år, för mig och min familj, och förhoppningsvis för alla nära och kära. Jag ska som sagt kämpa för att få det till ett så bra år som möjligt, inte bara för mig, men inte minst för min familj. För dom förtjänar det bästa då dom har varit ett enormt stöd för mig under hela mitt liv och jag skulle inte varit den jag är idag om jag inte hade dom i mitt liv.
 
2013 kommer att vara en ny början för mig. Jag ska rätta dom misstag jag gjort under 2012. Dom misstag som kan rättas om och göras bättre, så gott det går. Jag ska försöka att inte göra om samma misstag igen och hålla mig så motiverad, lycklig och pigg som möjligt, och får hoppas på att allt lönar sig till slut, vilket det gör i dom flesta fall. Hålla huvudet uppe och komma ihåg det som motiverat mig från början när det kommer stunder då man känner att allt är jobbigt! 
 
Welcome 2013, please be good to me.
 

RSS 2.0