She is not me

Spelar sönder den här låten just nu och försöker ta mig igenom all plugg till tentan på onsdag. Jag dör, jag är stressad och ångesten är på topp. Buhu vilken plåga! För guds skull, man borde ha denna dag ledig!
  

Men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans. Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, att släppa taget om dig är det enda rätta jag kan göra. Men hur kan jag göra det när jag är så djupt förälskad i dig? Hur kan jag släppa taget om den som stulit mitt hjärta helt och hållet? Förbjuden kärlek.. trodde aldrig att jag skulle va med om det..
  

I get jealous, I get mad, I get worried, I get curious, but that's only because I care!

Vi bråkar, vi tjafsar, vi blir arga på varandra, vi missuppfattar varandra. Jag blir avundsjuk på minsta lilla när du pratar med andra tjejer eller liknande, men jag säger inget. Du gör mig så arg på dig, du gör mig ledsen, du är så seg på att svara på mina sms ibland att jag känner mig ignorerad av dig, du gör att jag ibland vill bara skita i allt och ge upp. Men allt det försvinner när du säger ett enda ord, '''förlåt''.. du får mitt hjärta att smälta när du säger att du inte vill vara den personen som vill göra mig ledsen. Att allt det dåliga försvinner och jag vill bara krypa in i din famn. Jag är för svag för dig. Du gör mig galen, jag är helt galen i dig. Jag vet inte vad jag ska ta mig till med dig. Jag kan helt enkelt inte släppa taget om dig. Allt är så sjukt, på ett underbart sätt. Bara hur allt började är ju en historia för sig. Ena stunden var du en främling, för i andra bli mitt allt. Den enda jag inte kan släppa taget om. Jag vet inte hur det kommer att bli med oss och var allt är på väg, men just nu vill jag bara ta en dag i taget med dig och njuta av varje sekund. Du har fått mig fast <3
 

You see, the thing about it is when the fire dies, just reignite it, and when it gets hard, you try harder.

Inget går vägen just. Allt går bara fel, med allting. Med plugget, med kärleken och med allt annat i livet. Allt är så himla jobbigt och kämpigt just nu och ingen förstår mig om jag skulle berätta, så jag går och bär på det själv. Och ibland orkar man bara inte göra det, you know, så man bara vill ge upp allting och bara va..
 
Va gäller plugget så fick jag min första underkända tenta för i år igår, och det blev inte bättre av alla reaktioner man fick när man berättade om det. Som om jag aldrig får göra fel eller bli underkänd, som om det kom som en chock att jag blev underkänd.. istället för att få den tröst jag behöver.. Det är därför man inte så gärna berätta om sina problem heller, på grund av de reaktioner man får.. det är ju nästan värre än och inte berätta.. men det som ändå var så konstigt är att jag inte kände mig så sorgsen som jag brukade göra när jag blev underkänd. Det kändes helt okej för mig.. jag har helt enkelt tappat lusten helt, tappat kämparglöden, och jag vill bara få tillbaka det!
 
Va gäller kärleken så vet jag inte vad jag ska göra. Allt känns så rätt men samtidigt så fel och jag vet inte va jag ska ta mig till. Jag vill hålla mig kvar i det hela för det är så galet svårt att släppa taget just nu, men jag vet innerst inne att det enda rätta mot både mig och honom är att släppa taget. Men han kommer aldrig att förstå varför, hur mycket jag än kommer och förklara och han kommer aldrig förlåta mig. Och det skulle bli så himla svårt och kämpigt att ta sig igenom allting när jag förlorar honom helt, på alla sätt o vis.. för det är det jag kommer göra om jag släpper taget.. 
 
Dock vet jag att det enda jag kan göra för tillfället är att kämpa vidare och hålla ut. Det kommer bättre dagar och det kommer bättre stunder. Ska ta tag i plugget inför nästa tenta nu och hoppas att det går vägen den här gången. Jag orkar verkligen inte med mer nedförsgångar nu och jag vill bara att allt ska bli så bra som möjligt. Så jag får ge det mitt bästa och hoppas på att jag har lite medvind med mig..
 

Feather and birds

Så sugen på att skaffa min första tattoo! Och jag vet till och med exakt vad jag vill ha, och det är därför jag är så sugen också. För jag vill ha just den. Dock vet jag att det inte blir av förrän många år framåt. Men sugen är jag! Är så sugen på att göra denna (se bilden) på samma ställe på bilden eller bak på axeln, eller ett annat alternativ på underarmen, där den går runt från undersidan till översidan, liksom att svalorna flyger till översidan av underarmen. Svårt att förklara, men jag har bilden klar i mitt huvud. Vill ha!
 

And I just can't pull my self away. Under his spell I can't break. I just can't stop.

 Nämen oj! Har jag en blogg?! - Så känns det just nu typ, haha. Eller iofs så tänker jag på att blogga varje dag egentligen, men det blir aldrig av helt enkelt. För det första så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om och för det andra så känner jag inget behov av att skriva om nånting heller. Så det blir inget av det hela. Dock, som ni redan vet, så gillar jag att skriva. Får bli som nu helt enkelt, att jag skriver när jag känner för det bara.
 
På tal om nåt annat så, en sak som jag har sett hos ganska många bloggare är problemet med rubriker. Att dom inte kan sätta en bra rubrik för inlägget. Sälv har jag faktiskt inte haft några större problem med det. Mina rubriker är alltid citat eller nån rad från en låttext, och de beskriver hur jag känner och då blir det att inlägget handlar om hur jag känner. Just det här inlägget blev dock inte så, för rubriken säger om hur jag känner lite, medan själva inlägget inte alls handlar om det. Men det kanske kommer lite senare, who knows!
 
558461_543473275676960_627385694_n_large

RSS 2.0