Life is what you make of it. Take responsibility for yourself. What you make of your resolutions is up to you.

Dagen har gått som planerat. Har pluggat till det jag hade planerat, tog mig igenom en ordentlig träning och nu får jag min förtjända vila! Så himla skönt att verkligen ta sig igenom det man har planerat göra och kunna känna sig duktig, en oslagbar känsla! Dagens träning bestod iaf av 242 sit-ups, vanliga plankan 20 sec x 3, sidplankan 10 st på vardera sida, 54 armhävningar, 74 knäböj och avslutningsvis 60 minuter rask takt på löpband (minus 392,6 kalorier). Nu sitter jag här nyduschad, ska fixa kvällsmat och sedan blir det soffhäng och fredagsmys med familjen framför Let's Dance!

Dessa två är mina förhandsfavoriter, har ni några?

Kommentarer
Postat av: Johanna

Fin blogg :)

Svar: Tack! :)
Sara

2014-03-01 @ 06:53:37 - http://liveticalifornien.blogg.se
Postat av: J

Grymt känsla efter ett ordentligt träningspass! Har du nyss kommit igång med träningen eller har du tränat länge? Med tanke på att du orkade så många situps/armhävningar osv :)

Svar: Ja men verkligen! :) Jag har inte tränat jättelänge, tog tag i träningen riktigt ordentligt i slutet av januari/början av februari, men vad gäller mina sit-ups osv så har jag en app där jag följer ett träningsschema, med lite vila mellan sit-upsen och så, så man känner inte av att man gör så många vilket är jättebra :)
Sara

2014-03-06 @ 22:29:02 - http://www.thisismychange.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0