Sometimes we just have to let things go.

Hej kära läsare! Förlåt för en urusel bloggning. Jag ska inte komma med massa ursäkter, jag har helt enkelt bara inte haft någon lust alls till att blogga. Noll motivation och noll inspiration. Tyvärr. Ändå finns det några tappra bland er som kikar in då och då, så extra tack till er! Jag har inte ens kikat in här på länge, bara via mobilen lite då och då en snabbis. Men förhoppningsvis blir det ändring på det snart! Jag kan dock inte lova något, det blir som det blir!
 
Det har hänt så mycket under den här tiden. Vad gäller plugget så är det sommarlov nu, som ni säkert har räknat ut. Så skönt verkligen, men ändå har jag plugg som jag måste ta tag i väldigt snart! Har ju tentor som jag måste klara för att gå vidare. Suck. Men bara att kämpa på! Har ju liksom inget annat val.
 
Vad gäller kärleken.. ja, vad ska jag säga.. Sagan som jag trodde skulle vara för evigt, tog slut. Det blev för jobbigt att stå emot alla motgångar som vi hade emot oss. Men ska jag vara helt ärlig så skulle jag orkat kämpa mer, inte han dock. Så jag var bara tvungen att acceptera hans val och låta honom gå. Man säger ju att är det menat att vara, så kommer kärleken tillbaka. Dock kan jag inte vänta för evigt och det finns en väldigt liten chans för att det ska bli vi igen. Jag försöker att inte tänka på det så mycket och gå vidare, men det är svårt tyvärr.
 
Annars har det rullat på. Jag började sommarjobba i måndags och tycker att det är ganska kul och spännande på jobbet, förutom att man inte kan vissa saker ibland och måste fråga andra och det blir stressigt, men man lär sig något nytt varje dag! Tyvärr tar jobbet över träningen å andra sidan, så senaste veckan har det inte alls blivit någon träning då jag börjar tidigt och slutar sent och dessutom har plugg som jag måste ta tag i. Vi får hur jag ska göra med det, kanske kan någon gång klämma in någon form av träning någon dag, får hoppas på det bästa!
 
Nu blev ju det här väldigt långt, men så blir det ju när man inte uppdaterat på ett tag! Hoppas ni orkar läsa igenom allt i alla fall, så får ni ha en fortsatt trevlig dag!
 
Whatever comes let it come. Whatever stays, let it stay. Whatever goes, let it go.

RSS 2.0