Fotografering

Jag har alltid älskat att fotografera. Det är nog min största hobby. Har alltid älskat att fotografera naturen särskilt då jag tycker att det finns så mycket fint man kan fånga på bild. Att få till den där rätta vinkeln och få till en magisk bild, jag älskar det. Tyvärr har jag inte tid till det med all plugg jag har och kommer inte få det så länge jag pluggar. Dessutom har jag inget systemkamera för tillfället och inget bra redigeringsprogram. Har alltid fotat med mobilen och redigerat i vanlig redigeringsapp. Detta kan dock lätt fixas så länge jag får tiden, och kommer förhoppningsvis att skaffa det i framtiden! Här ser ni iaf några bilder jag har tagit.
 
 
 
 
 
Kan komma med mer bilder sen!

Kommentarer
Postat av: Patricia Karlsson

Himla fina bilder!! :)

Kika gärna in hos mig också och lämna ett litet spår om du vill! KRAM

Svar: Tack snälla, jag ska kika in :)
Sara

2014-03-02 @ 16:44:34 - http://patriciakarlssons.blogg.se/
Postat av: Eriica

Hej :) Har precis startat upp veckans blogg. Är du sugen på att vara med så är det bara att kika in och anmäla sig! :) Kram

2014-03-02 @ 21:08:58 - http://nattstad.se/eswensson
Postat av: poemfreak.blogg.se

Sjukt otroligt fina bilder :) avis på att du är så duktig :)

Svar: Tack snälla, vad glad jag blir! :) Tyvärr är det bara med mobilen jag kan ta för tillfället, men det funkar lika bra det! :)
Sara

2014-03-03 @ 19:59:11 - http://poemfreak.blogg.se/
Postat av: poemfreak.blogg.se

Hmm varför kan jag inte se ditt svar till mig eller min egen kommentar :S är samma på alla andra jag kommenterat med som kommenterar tillbaka :S måste man ha PRO för det?

2014-03-03 @ 20:56:23 - http://poemfreak.blogg.se/
Postat av: Vladikov

Hej!! Blir kul att följa din blogg :) Vilken är din favoritträning? Jag älskar styrketräning, gillar fria vikter men nu är det ju hundra å sen (ca 3) jag tränade så jag känner mig lite nervös inför hur jag ska palla haha :) Fina bilder!!

2014-03-06 @ 14:40:08 - http://vladikov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0