Pluggfri helg

I både torsdags och igår hade jag laborationer från 8:30-16:00. Så himla jobbigt och krävande då man måste vara fokuserad och samtidigt vara igång och jobba hela tiden. Man bara går och längtar till lunchen och sedan till att man slutar! Igår satt vi till och med efter labben och jobbade med rapporten som skulle lämnas in direkt igår, snacka om stress! Vi satt kvar och jobbade till efter 17 och sedan åkte jag hem till familjen där jag var framme runt 20. Så ja, det har varit en fullspäckad dag igår. Åt och sedan somnade jag direkt!
 
Idag har det varit en lite lugnare och roligare dag. Jag, mamma och min bror åkte tidigt till stan för att kolla några saker. Det slutade med att vi spenderade hela 1000 kr på saker från stadium då det var rea och massa var fint! Dock hade jag sett flera saker som jag ville ha men hade inte tillräckligt med pengar med mig så vi bestämde att åka hem, äta lunch och sedan åka tillbaka till stan, så det gjorde vi, och ytterligare 1000 kr gick åt! Välspenderade dock, är mycket nöjd med mina fynd! Bilder kommer senare.
 
Efter stan gick jag ut på en löprunda och sedan blev det lite fotboll med min bror också. Så lite träning fick man också. Och nu sitter jag här nyduschad, ska snart göra något att äta och titta på gladiatorerna. Så skönt med såna helger, pluggfria!
 
Sleeping❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0