Success is the ability to go from failure to failure without losing your enthusiasm.

Dessa två dagar alltså.. var ska man börja. Har som jag skrivit tidigare varit väldigt väldigt stressad. Inför gårdagen hade jag många saker jag skulle hinna klart med så snabbt som möjligt. Inte glömma en kursbok som en kompis skulle låna, gå och hämta ut mina tentor, gå och skriva under ett papper för laborationen, prata med syv om studieintyg och sist men inte minst verkligen ta tag i plugget. De första tre sakerna gick det hyffsat med, men när jag skulle gå och prata med syv så jobbade hon tydligen inte på onsdagar, och att ta tag i plugget gick då verkligen inte heller. Dessutom fick jag ett nytt problem vid kursregistreringen då jag har tenta samma dag som klassen har ett obligatoriskt moment, så det fick jag ta tag i när jag kom hem och maila kursanvarige för att kunna lösa problemet. Ja gud ja, i full gånng hela dagen.
 
Då jag inte fick tag i syv igår, åkte jag idag och hämtade mitt studieintyg. Annars har jag verkligen inte gjort något vettigt mer idag och tycker faktiskt nu att jag får skylla mig själv som känner mig stressad! Jag tar ju inte tag i någonting! Inte plugget, inte träningen.. sitter bara och är hur lat som helst, illa! Träningen kan jag iofs inte ta tag i då jag fortfarande är sjuk, men jag måste verkligen plugga då jag har tenta i överimorgon! Usch och fy, bäst att börja nu på en gång!!
 
This is soooo me😒

Kommentarer
Postat av: poemfreak.blogg.se

Usch låter som hemska dagar, hoppas allt lugnat ner sig och fixat sig nu :) Ta det lugnt och fortsätt ha en trevlig dag :)

Svar: Tyvärr har det inte gjort det än, men det ordnar sig så småningom! :) tack och detsamma! :)
Sara

2014-03-07 @ 17:07:08 - http://poemfreak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0