They wanna see you do good, but never better than them.

Blev inga inlägg igår för att det vatt.. en sån random dag! Tänkte att jag verkligen måste ta tag i plugget, men så blev det inte. Satt och tittade på film istället. Sen fick jag ångest för det så tänkte sätta mig och plugga lite men sen kom familjen hem och lusten försvann igen. Dessutom vatt det ganska sent och jag ville ta tag i lite träning så gjorde lite magövningar men orkade inte mer än det. Så träningen gick ju inte heller bra den. Så jag gav upp, duschade, pratade lite i telen med min kille och sedan somnade jag.
 
Idag var jag på ett viktigt möte. Det gick väl hyffsat, men fick reda på något som var lite sådär. Behöver nog diskutera det med familjen innan jag kan fatta ett beslut. Men hoppas på det bästa och att allt ska lösa sig. Återkommer om vad det handlar om när jag vet klart att allt är ordnat och går vägen. Annars går allt som har med plugget att göra åt pipsvängen.. har så sjukt mycket att göra och hålla koll på att jag blir galen. Känns verkligen som om inget går vägen just nu. Varken motivationen eller lusten att ta tag i något finns där. Men jag har inget annat val än att skärpa mig och göra mitt bästa. Vill verkligen att allt ska lösa sig och bli bättre nu nu nu!
 
Its okay to cry 💕

Kommentarer
Postat av: Martina

Usch, jag är så glad för att jag slipper skolan! Hatade den, men det är bara att kämpa sig igenom :)

Vill passa på att tipsa om att jag har en TÄVLING på min blogg nu för alla som gillar snygga naglar. Gå gärna in och kika på http://dearborderline.blogg.se :)

Svar: Ja, det är riktigt tufft!Jag ska kika in :)
Sara

2014-03-13 @ 12:44:53 - http://dearborderline.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0