Cards on the table, we're both showing hearts. Risking it all, though it's hard.

Forbidden

All of me loves all of you

 
 

Vill = kan

Någon som känner igen rubriken? Ja självklart kommer den från biggest loser! Och jag kan inte annat än hålla med. Idag bestämde jag mig för att minsann klara milen på mindre än 60 minuter på crossen och det gjorde jag! Slog till och med mitt gamla rekord på 54 minuter då jag idag klarade milen på 49:30 minuter! Det kändes så underbart att se och känslan att lyckas med det man satte som mål är ju fantastisk! Så dagens pass bestod av endast cardio som igår. 30 minuter på löpband och sedan 90 minuter på crossen.
 
Som ni märker så har jag ingen styrketräning på mitt schema och det är av anledningen att jag först vill nå min målvikt innan jag börjar med att bygga på lite muskler. Visst kör jag lite sit-ups ibland, men det räknar jag inte riktigt till att bygga upp muskler på det sättet. Jag tar en sak i taget och det för att jag inte ska stressa upp mig och blir besviken när jag inte ser resultat, när den ändå finns där. Så som sagt en sak i taget och liten resultat är bättre än inget resultat alls!
 
You have to in order to get what you desire ! :)

On this special day

Godmorgon kära läsare! Sitter just nu och äter frukost. Tanken var att det skulle skett tidigare så att jag kunde åka till gymmet tidigt, men vaknade med en sprängande huvudvärk så jag tar det lugnt och stressar inte upp mig. Ska som sagt upp snart och byta om för att bege mig till gymmet och köra gårdagens pass och satsa på lite bättre tider och siffror än igår. Vi får se hur det går med tanke på huvudvärken och så som sagt, men det är bara att kämpa på! 


Work hard, play hard.

Då var dagens träning (första träningen på länge!) avklarad och det känns så grymt skönt! Körde på två timmar, 30 minuter på löpband och sedan 90 minuter på crossen. Fick skavsår mitt i allt och det blödde på rätt bra men jag körde på ändå och försökte ignorera smärtan, även om det var svårt ibland! När jag var klar var jag helt slut och vatten hade aldrig smakat så bra tidigare kan jag säga! Men lite över 1000 klaorier borta och jag känner mig nöjd! 
 
Imorgon blir det att lindra om skavsåret med plåster, ha på långa strumpor och bara köra på igen! Idag klarade jag inte milen på mindre än en timme tyvärr, så det ska jag satsa på imorgon! Komma i form igen, då jag har klarat milen på mindre än en timme förut. Här ska det inte ges upp!
 
I can, i will

Rise and shine

Godmorgon på er! Står just nu och väntar på bussen. Det var jobbigt att öppna ögonen i morse när klockan ringde och man var mitt i en dröm. Men det var bara att ta sig upp! Ska nu iväg till skolan för att skriva labrapport med min grupp och sedan bär det av till gymmet. Laddar med träningslåtar inför det! Vad har ni för er idag då? 


On my way home

Sitter just nu på tåget på väg hem till min egna lilla lägenhet. När jag kommer fram tänkte jag sitta och leta fram några nya träningslåtar att lägga till min träningslista på Spotify. Tagga med det lite inför morgondagens träningspass! 

När man sitter såhär på tåget och inte har så mycket för sig så kommer massa tankar upp. Jag tänker bland annat på hur mycket jag egentligen vuxit som person från och med den dagen jag tog beslutet att börja träna och ha ett hälsosammare liv. För några månader sen skulle jag aldrig ens tänkt tanken på att köpa ett gymkort och än mindre att gå och träna själv på gymmet. Nu längtar jag till det. Nu ser jag framemot varje träningspass för att förändra min kropp till en hälsosammare sådan. 

Min resa har bara börjat och jag har en lång väg kvar och det är bara att fortsätta kämpa! Några av er som vill dela med er av er resa? Skulle vara kul att få lite motivation och inspiration av andra! 


Elfte maj tvåtusenfjorton

Min hjärna är lika fantasilös som detta inläggs rubrik. Har velat kika in och skriva lite, men har inte vetat om vad. Det händer faktiskt inte så mycket just nu mer än det vanliga. Plugg, hemma, plugg osv osv. Denna helg har varit en jobbig helg av personliga skäl som jag väljer att hålla för mig själv och som jag hoppas att ni accepterar. Imorgon ska jag åka tillbaka hem till mig och försöka att på riktigt kunna ta tag i plugget och förhoppningsvis även träningen. Gymkortet håller på att gå ut och jag har inte tränat nåt sen i slutet av februari, knas! Ska fråga när det går ut så jag vet säkert, tror någon gång i juni, så det är ganska snart! Annars har det som sagt inte hänt så mycket mer. Har några saker att ordna upp som får humöret att sjunka ner lite och har även tenta den 21 och sen en till den 5/6, stress! Men men, bara att tänka positivt! Ska sova snart så jag är pigg till imorgon, men först prata lite med min älskling!
 
Life

Spend a little more time trying to make something of yourself and a little less time trying to impress people

Hej alla där ute! Så sjukt länge sen jag var inne här. Inte kikat in sen jag skrev mitt förra inlägg vilket är snart en månad sen. Har haft så mycket för mig nu när jag tänker efter, även om det inte kändes så då för stunden. För jag hade några stunder där jag ville kika in och skriva lite, men det blev aldrig av tyvärr, för jag har som sagt varit så grymt upptagen. Det som har tagit mest tid är ju plugget som vanligt. Just nu har vi en sån sjukt lång kurs med så galet många och dessutom långa laborationer! Dock har laborationerna i sig varit så roliga. Jag har för första gången gjort mina egna tabletter, kapslar, salvor och hand/fotkräm! Och dessutom är de användbara så jag har kunnat ta med mig fot/handkrämen hem! Så stolt och verkligen jättekul att man har gjort något som säljs på apotek och som folk kan använda! Mamma har provat den och hon tycker att den är så bra! Det som har varit mindre kul är dock alla labrapporter/redovisningar. Det blir så mycket på en och samma gång och dessutom har jag tentor som jag måste plugga till, så det är så sjukt stressigt och jag kan inte ta det lugnt förrän vi får sommarlov.. men men bara att bita ihop och kämpa in i det sista!
 
Vad gäller träningen och vikten så har jag som ni kanske kan förstå, inte haft så mycket tid över för någon träning. Har inte kunnat träna ordentligt på 2 månader nu och det är så frustrerande! Kosten har jag också haft svackor med och jag ser inga stora förändringar i min kropp, det står stilla just nu. Så jag längtar verkligen jättemycket till sommarlovet då jag är iaf lite ledig och kan planera min tid lite bättre osv. Tror inte det kommer hända så mycket till denna sommar och tror inte att jag kommer kunna nå min målvikt, men det gäller att kämpa vidare då det egentligen inte spelar så stor roll om man når sin målvikt på sommaren eller vintern så länge man måsr bra! Och det är det jag strävar efter, att må bra.
 
Nu blev det här lite långt och kanske lite mycket för er att läsa, men så blir det när man inte varit inne på en hel månad! Men tack till alla er som ändå kikat in då och då, trots att jag inte skrivit! Hoppas ni stannar och läser vidare. Jag ska försöka skriva lite oftare nu och hitta tid till det! Kram på er!
 
Tumblr

RSS 2.0