Ny design och lite uppdatering

Inte ett endaste inlägg på hela september - nytt rekord. Jag har verkligen blivit urusel på det här vilket är tråkigt då jag vill hålla igång bloggen, uppdatera och skriva för er. Det är många som fortfarande kikar in, kommenterar och säger fina saker även när jag inte uppdaterar och det uppskattar jag verkligen, ni är underbara! Jag ska verkligen försöka hitta lusten och tiden till bloggandet igen!
 
Det har hänt så mycket men ändå så lite under senaste tiden. Börjat plugget igen och har snart första tentan så måste börja plugga till den. Vad gäller träningen och kosten så går det tyvärr inget vidare. Det är som om jag tar ett steg framåt för att i nästa stund ta tre steg bakåt. Har ingen kontroll över kosten längre känns det som och tiden för träning finns inte där. Men men, bara att fortsätta kämpa och ta en dag i taget. Ska försöka börja blogga om träningen igen så att jag kanske får upp motivationen. Annars har det inte hänt så mycket mer helt ärligt.
 
Som ni ser har jag bytt design nu till hösten. Tyckte att denna var mysig och passade rätt bra. Det kanske får mig att blogga mer, vem vet? haha
 
Älskar alla höstens fina färger

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0