Du har redan lyckats såra mig

Du ville inte gå för fort fram för att du ville inte såra mig ifall det inte skulle funka och skulle ta slut. Men vet du vad? Du har redan lyckats såra mig. Jag misstog alla våra skratt, långa nätter tillsammans, gulliga meddelanden, privata skämt. Jag misstog allt detta. Misstog det som att du brydde dig. Förlåt, jag ska tänka en extra gång nästa gång.
 
Du bara försvann. Sakta men säkert. Sen helt. Vad hände? Vad tänker du? Alla dessa frågor utan några svar. Hur kan jag känna såhär starkt och hur kan du ha sånt starkt inflytande på mig efter så kort tid? Hur kunde du få mig att falla när jag var som starkast? Och sen förvinner du? Vem gör nåt sånt? Varför?
 
Jag erkänner. Jag är besatt, besatt av dig. Eller vad skulle du kalla det när jag vaknar upp mitt i natten och kollar mobilen ifall du skrivit? När du är den första som jag tänker på så fort jag vaknar till mitt i natten? När jag har börjat drömma om dig de timmar jag sover? Vad kallar man det? Kär? Men hur kan jag vara det? Hur kan jag vara kär i någon som inte vill ha mig? Hur kan jag vara kär i någon så egoistisk att han bara tänker på sig själv? Påbörjar något med en tjej för att i nästa stund säga att han inte vill ha ett förhållande. Hur kan jag vara kär? 
 
Kom tillbaka och ge mig svar på mina frågor. Jag vill veta allt som pågår i din hjärna. Vad tänker du? Vad känner du? Varför försvann du? Vad betyder jag för dig? Har vi någon framtid? Låt mig inte bara hänga såhär. Det tär på mig. Jag klarar inte av det.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0