Helgens härligheter och bravader (lördag)

Har haft en helt fantastisk helg! En såndär helg som verkligen behövdes och som fyllde mig med massa energi, motivation och framtidsplaner! Massa skratt och glädje, värme och närhet, kärlek och uppskattning. Kände mig uppskattad, älskad och behövd och jag gav minst lika mycket tillbaka! Som sagt, två välbehövliga dagar att komma bort från all stress och negativitet!
 
Igår åkte jag upp till familjen för att hälsa på och sen gå på stadsfesten. Tanken var att jag skulle åka tillbaka hem redan igår kväll, men så blev det icke! Vi gick för det första rätt så sent dit och för det andra, väl på stadsfesten, gick vi runt och hittade massa fint! Jag hittade bland annat en jättefin röd topp som man kan ha vid speciella tillfällen för endast 120:-! Sedan lyckades jag pruta ner en tröja till lillebrosan från 300 till bara 20:- haha! Och inte bara det. Hittade en jättefin solhatt som skulle kostat 200 men sen fick jag den för 50 för att hon bara ville bli av med dem! Som sagt, väldigt lyckat och väldigt fina saker!
 
 
Vid klockan 17 var det sen dags för Sean Banan att inta scenen och där var det massa skratt och finsång som vanligt! Bara älskar den människan och hans humor! Barnslig som min så man fick kramp i kinderna av all skratt! Himla härligt! Och inte snacka om hans mammaskämt och att mammor ska skaka rumpa! Blev dock även lite seriösare snack från hans sida om olikheter och om mobbning osv som han anpassade till barnen vilket jag tyckte var så fint av honom och väldigt viktigt, så pluspoäng bananen!
 
 
Efter konserten gick vi runt lite till och jag och lillebror provade några karuseller. Bland annat radiobilarna där han satte sig i en skurkbil och jag i en polisbil så det blev automatiskt att jag jagade honom hela tiden och vi kunde bara inte sluta skratta! Som sagt, barnsinnet kommer aldrig försvinna för mig! Vi provade även att att spela för att vinna en nalle och det gjorde vi! Jag spelade det där spelet som man skjuter tänderna på gubbar och vann på första försöket! Glädjen blev ju ännu större och vi valde en nalle som jag och mamma gillade och som jag nu har här bredvid mig i sängen.
 
 
Klockan 21 sen var det dags för Norlie & KKV på scenen och de var hur grymma som helst! Bra drag, massa folk och allmänt yckad konsert från deras sida! Så idag har jag bara gått och lyssnat på deras låtar hela dagen och gjort en hel spellista på spotify med deras låtar som jag tyckte bäst om. Blev en lång lista kan jag sägga! Såndär musik som man båda blir glad av och kan relatera till. Min sorts musik.
 
 
 
Skriver om dagens härligheter imorgon för nu tänkte jag ta coh sova då ögonen går i kors. Så håll utkik för uppdateringen! Godnatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0