Karma

Tror ni på karma? Det gör jag! Flera gånger under mitt liv och faktiskt mer under de senaste åren har jag fått bevis på att.. ja hur ska man säga, att karma excisterar? Jag har fått så mycket skit men låtit det vara och de personer som behandlade mig illa blev ännu mer illa behandlade. Inte av mig, inte av andra personer men av livet självt. På jobbet, på plugget och i privatlivet. Senaste gången igår. 
 
Det var en stor lättnad. Ett steg i rätt riktning. En sorts befrielse! Det fick mig att inse att jag fokuserar på fel personer. Personer som inte förtjänar varken min tid eller energi. Att det faktiskt finns andra personer i mitt liv som förtjänar det. Personer som genuint vill ha min tid och uppmärksamhet, som gillar mig för den jag är och som förtjänar min tid och energi. Som jag borde fokusera på och glömma alla andra negativa människor som försöker få ner mig. 
 
Gårdagens händelse var egentligen inget märkvärdigt men ändå stort för mig. Det fick mig att framför allt inse att jag inte borde låta människor påverka mig till den graden att jag känner mig nere och inte fokuserar på mig själv och mina mål. Varför ska jag låta sådana människor förstöra mitt liv och min framtid? Jag är starkare än så och min framgång kommer att få ner dem istället! Att jag är glad och positiv är bästa revangen, samtidigt som jag låter karman göra sitt! 
 

Kommentarer
Postat av: Carro

Jag tror också på karma, förr eller senare..:)

2017-08-13 @ 12:01:27 - http://carro93.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0