Sista helgen i augusti

Augusti och även sommarlovet avslutades med en härlig helg med massa kul. Efter att ha jobbat ett långt pass på fredagen åkte jag hem och tog det bara lugnt med killen. Vi försökte lägga oss hyfsat tidigt då vi skulle upp tidigt nästa dag, på lördag. Vi skulle ta bussen 08:00 till hans föräldrar och då innebar det att gå upp vid 6 för att slippa stressa. Men vi båda var helt slut på lördagsmorgonen eftersom båda hade jobbat långa pass på fredagen. Men vi tog oss upp och åkte iväg. Väl där åkte vi och handlade och sedan bakade jag en liten kladdkaka. Vi umgicks, åt och hade väldigt trevligt innan jag och killen tog oss hem igen.
 
På söndagen, alltså igår, åkte jag och killen till en skjutbana för lite lerduveskytte! Jag hade nämligen fått det i födelsedagspresent av honom och vi bestämde oss för att utnyttja presentkortet innan skolan börjar. Så det var verkligen tur att vi hittade tid igår eftersom alla andra dagar var fullbokade! Det var en före detta landslagskapten som var vår instruktör vilket var hur kul som helst då han var riktigt bra på att förklara och gjorde det med glimten i ögat och med massa humor, vilket gjorde hela upplevelsen ännu bättre. Han tyckte att vi skulle tävla mot varandra och vi bestämde oss för att den som skulle skjuta ner minst antal lerduvor skulle bjuda på middag. Det blev då jag med endast ett skott! Killen sköt ner 15 och jag 14, av totalt 26, så vi båda gjorde ändå ganska bra ifrån oss! Vi var båda nöjda och det var som sagt en upplevelse vi kommer minnas länge! Tack återigen älskling för den underbara presenten! Enda nackdelen var att jag idag vaknade med största blåmärket jag någonsin har haft pga att bössan tryckte på rejält när skottet avlossades! Det gör så sjukt ont även när jag inte rör stället och hela armen känns tung, samma känsla som när man vaccinerar sig typ! Men jag tycker ändå att det lätt var värt det!
 
Vi har nu en del saker att se framemot och några planer vi håller på att koka ihop så jag hoppas verkligen att allt går vägen med allt! När det är klart och löst sig så kommer jag uppdatera här om det självklart så håll utkik! Men tills dess få ni ha en fin start på veckan!
 
 

RSS 2.0